Psydate logo
Tarieven

Gratis voor gebruikers

Wil je starten en ben jij benieuwd welke mogelijkheden er zijn om PsyDate te gebruiken?

Tarieven
Gratis gesprekken
Easy!

Gratis gesprekken

Op dit moment gaan we live met de 'pilot' van PsyDate. Je kan nu zonder abonnement gebruik maken van onze applicatie. Je zit dus echt nergens aan vast! Maak gratis een profiel aan en stuur gratis jouw hulpvraag in.

Bedrijven

Young Professionals

Hebt u een doelstelling voor het mentale welzijn van uw werknemers? En richt u zich nu op de Young Professionals (tot 30 jaar), aan het begin van hun carrière?

Met een op maat gesneden licentie maakt u het mogelijk dat zij in het beveiligde platform samen met leefijdgenoten (studenten psychologie en orthopedagogiek) werken aan hun mentale weerbaarheid. De afspraken voor een beeldbelgesprek maken zij op ieder gewenst moment. Gemiddeld gebruiken Young Professionals 4 gesprekken per jaar om hun lichte hulpvragen te bespreken. Op de site vind u voorbeelden van lichte hulpvragen.

We hebben een aantrekkelijke licentie voor uw bedrijf, op maat gesneden, die u in het behalen van uw doelstelling ondersteunt. Zo biedt u de Young Professionals in uw bedrijf op een laagdrempelige manier gesprekken aan binnen de kaders van PsyDate. 

MBO, HBO, Universiteit

Onderwijsinstellingen

Hebt u een doelstelling voor het mentale welzijn van uw studenten? Met een op maat gesneden licentie maakt u het mogelijk dat zij in het beveiligde platform samen met leefijdgenoten (studenten psychologie en orthopedagogiek) werken aan hun mentale weerbaarheid.

De afspraken voor een beeldbelgesprek maken zij op ieder gewenst moment. Gemiddeld gebruiken studenten aan onderwijsinstellingen 4 gesprekken per jaar om hun lichte hulpvragen te bespreken. Op deze site vindt u voorbeelden van lichte hulpvragen.

Hebt u in uw onderwijsinstelling de beschikking over een Studentenpsycholoog? De ervaring leert dat PsyDate wordt gebruikt voor lichtere hulpvragen dan waar de Studentenpsycholoog mee in aanraking komt. Zo worden lichte hulpvragen in PsyDate besproken, en bij ingewikkelder problematiek wordt uw student geadviseerd om naar de Studentenpsycholoog, of naar de eigen huisarts te gaan.

PsyDate vangt de lichtste hulpvragen op, waarbij uw studenten geen drempel ervaren. Dit verkort de wachttijd voor een gesprek bij de Studentenpsycholoog van uw onderwijsinstelling. We hebben een aantrekkelijke licentie voor uw uw onderwijsinstelling, op maat gesneden, die u in het behalen van uw doelstelling ondersteunt. Zo biedt u uw studenten op een laagdrempelige manier gesprekken aan binnen de kaders van PsyDate.

Voor studenten Psychologie of Orthopedagogiek

Ik wil oefenen met gesprekken

Je kunt gratis een profiel aanmaken, zodat jij kunt oefenen en een nog beter opgeleide professional kunt zijn. In je profiel vind je hulpmiddelen die elk hun basis vinden in (recent) wetenschappelijk onderzoek. Zo vind je een checklist voor een eerste gesprek, gebaseerd op de methode Psychologische gespreksvoering (Lang & van der Molen, 2020). Zo krijg je gemakkelijk ervaring met hulpverleningsgesprekken. 

Lang, G., & van der Molen, H. T., (2020) Psychologische gespreksvoering. (18) Uitgeverij H. Nelissen.

Registreer je nu!

“Heel mooi om zo de wachtlijsten te omzeilen. Veel behoefte aan!”

- Mischa van Jaarsveld, docent Avans Hogeschool
Wat vertellen anderen?

 • Judith de Groot
  Judith de Groot GZ-psycholoog PHHaastrecht

  Als stagebegeleider ben ik meer geneigd om een stagiar aan te nemen die ervaring heeft opgedaan met gesprekken in PsyDate dan andere studenten. Je weet dan gewoon dat ze de basisinterventies, zoals het geven van psycho-educatie, of leefstijladviezen kennen en daarmee uit de voeten kunnen. Ook weet ik dat we daarmee een student in huis halen die ambitieus is en alles aanpakt om het vak te leren. Zulke studenten hebben wat mij betreft een streepje voor.

 • Marlon (27)
  Marlon (27) Vraagsteller

  Praten met een student voelt laagdrempeliger dan met een professional, maar kan even waardevol zijn

 • Mischa van Jaarsveld
  Mischa van Jaarsveld Docent / mentor / trainer Avans Hogeschool

  Heel mooi om zo de wachtlijsten te omzeilen. Veel behoefte aan!

 • Pelle (21)
  Pelle (21) Vraagsteller, student Rijksuniversiteit Groningen

  Super initiatief! Heb direct een account aangemaakt om ook voor mijzelf de drempel zo laag mogelijk te houden. Je weet wel, voor als ik het even niet meer weet.